- ראשי
- עותקים
- קישור פריטים
- שפת תכנים
![]() |
מספר פריט | 16367 | |||
![]() |
חטיבה | כרטסות | ![]() |
פריטים דומים | |
![]() |
מדור | שרותים | ![]() |
פריטים דומים | |
![]() |
סימול חטיבה /מדור | 14.08 | ![]() |
פריטים דומים | |
![]() |
שם פריט | אקונומיה ורכוז מטבח מכרטסת 1954 Kitchen. Food. Dining room. Cooking | |||
![]() |
מספר קלטת | 8 | ![]() |
פריטים דומים | |
![]() |
מתאריך | 01/01/1954 | ![]() |
פריטים דומים | |
![]() |
עד תאריך | 28/12/1954 | ![]() |
פריטים דומים | |
![]() |
מתאריך עברי | יום שישי כ"ו טבת תשי"ד | ![]() |
פריטים דומים | |
![]() |
עד תאריך עברי | יום שלישי ג' טבת תשט"ו | ![]() |
פריטים דומים | |
![]() |
רכז | אלישבע בארי | ![]() |
פריטים דומים | |
![]() |
רכז | יהושע [יורק] גולגמן | ![]() |
פריטים דומים | |
![]() |
מקור החומר | ועדת מינויים | ![]() |
פריטים דומים |